Uitleg animatie

Tijdens de campagne van DASeindhoven wordt vaak de vraag gesteld: “Wat is de universiteitsraad?” en “Waarom zou ik op DAS moeten stemmen?”. Hiervoor is een animatie video gemaakt om binnen een minuut uit te leggen wat DAS inhoud en waar het voor staat. 

De animatie kan herbruikt worden iedere keer als iemand een vraag heeft over wat DAS Eindhoven is.

I support DAS

Om mensen te overtuigen om op DAS Eindhoven te stemmen is deze video gemaakt, waarin de lijsttrekkers van DAS Eindhoven vertellen waarom hun vinden dat DAS zo belangrijk is. Daarnaast zijn er een paar lokale politici die vertellen waarom het belangrijk is om te stemmen op de universiteitsraad. 

Instagram filter

Om de volgers van het DAS Eindhoven Instagram account iets interactiefs te geven hebben we het ‘DAS-keuzestress’ filter gemaakt. met dit filter kwamen de gebruikers op een willekeurige lijsttrekker terecht, voor als ze nog moeite hadden om te kiezen.

Dit is een creatieve manier om volgers interactie te geven met de Instagram pagina.

Portretfoto's

Om alle lijsttrekkers goed te kunnen promoten zijn er portretfoto’s nodig zodat iedereen een vergelijkbare foto heeft voor op de posters die over de gehele campus van de Technische Universiteit Eindhoven verspreid werden. Hier zijn alle portretfoto’s te zien.

Content nodig voor uw bedrijf?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.