Portfolio pagina

Fratelli Rocchi

Fratelli Rocchi alla Locanda Le Giunche zijn twee broers die Toscane bij jou in huis brengen. Met hun webshop brengen ze Toscaanse lekkernijen naar u toe.

Read More »

Product video MegIQ

Dit is één van de drie product video’s die gemaakt is voor MegIQ. MegIQ maakt een scanner om antennes te testen en uit te meten. Voor een online conferentie hebben ze mij gevraagd om drie video’s te maken waar ze kunnen laten zien hoe hun product werkt.

Read More »

SensUs competitie 2023

Afgelopen Augustus heeft de jaarlijkse SensUs Student Competition 2023 plaatsgevonden. Bij deze competitie maken teams over de hele wereld een eigen biosensor.

Read More »

SensUs Competitie

Afgelopen Augustus vond de competitie van SensUs plaats. Hier nemen verschillende studententeams het op tegen elkaar om de beste biosensor te ontwerpen. Ik mocht de teams vastleggen terwijl de biosensoren getest werde.

Read More »

Drôlympische spelen

Het leuke dispuut Drôle organiseerde de Drôlympische spelen. Hierbij werden allerlei verschillende toernooien georganiseerd, waaronder curling, darten, sumo en voetbal. Maar dan alles heel groot. Dit mocht ik vastleggen als Veduci Media. Hier is het resultaat.

Read More »

DAS campagne

Tijdens de universiteitsraad verkiezingen van 2021-2022 heeft Veduci media geholpen met het maken van video’s en foto’s. Een animatievideo die uitlegt wat DAS Eindhoven inhoudt en een video waar verschillende lijsttrekkers vertellen waarom zij DAS Eindhoven belangrijk vinden.

Read More »

Foto’s 12-21 / 05-22

Afgelopen tijd heb ik weer heel wat foto’s geschoten. Hier zijn de mooiste foto’s van de afgelopen maanden. Van het jaarlijkse lichtfestival GLOW in Eindhoven tot een foto tot een berg op wintersport.

Read More »
background

Photocontest

De studievereniging Thor hield een fotowedstrijd, alle leden konden iedere week een foto in sturen voor een bepaald thema.

Read More »
HR hub banner

HRhub

HR hub is een management systeem dat overzicht bied in het werknemers aanbod. Het helpt met bedrijven overzicht houden wanneer wie vakantie heeft, ook kunnen vakantiedagen makkelijk aangevraagd kunnen worden door de werknemer zelf en dit kan goedgekeurd worden door de verantwoordelijke binnen het bedrijf.

Read More »
still frame lamp animatie.

Pixar animatie

Ik heb een cursus gevolgd voor het maken van 3D animaties in het programma Blender. Dit is het resultaat van 1 van de opdrachten. Het doel was om een lamp te animeren en emoties te geven zoals ook gebeurd bij de Pixar intro animatie bij films.

Read More »